Tuesday, 26 August 2014

PUTERI GAYUNG GOING BACK TO HER UNI

Assalamualaikum..


Mosyhi-mosyhi.. kihkih!
My baby girl baby besar baby masham a.k.a puteri gayung will continue her 3rd semester. (i think. lupa dia dah sem ke berapa, hahaha!)

I only have a few days before she left me again and over again.
She have a long break before, 3 month i think. (i'm guessing again. lol)
so tu je point aku hapdate. Boleh ?

WAHAHAHA!


Kasi buang la habuk blog sikit. Biar orang tahu aku hidup lagi. kekeke.






Oh yess. Yang konon-konon young girls sangat tu haruslah aku. Heee..
Dan yang konon kayo nak belanje aku secret recepi sangat tu (kannn) haruslah puteri gayung a.ka. adik aku. ^^


Kalau kau rajin baca blog aku puteri gayung oii, (tu kalau nak baca la) pleaseeeeee... take care of ur self!
You are my only sis that i have and i dont wanna loose you.
Belajar rajin-rajin dan jangan lupo belanja aku lagi. Wahahaha!!






Okie Dokie! I will take ur advice cause i know you love me too. agagagaga ~
Tu sahaja setakat ni,


Oh btw, i fikir nak tukar kerja.
I bosan kerja dengan orang kuat mengular dan kaki bodek.
Muahahahaha!





: terima kasih daun keladi,lain kali datang baca lagi :

copyright@budakijau.do not copy.