Monday, 28 July 2014

AIDILFITRI 2014

Assalamualaikum.


OK, aku ok. Cuma malas nak update blog je. Alasan aku boleh terima kan?
Haa.. Kak ton kalau nak raya baru nak ingat blog kan. KEJI. -..-


Shut up korang, Shut up!!
kekeke..


Dont know la kan, but many people who know me told me that i'm annoying but funny.
Wei wei, update blog semata nak puji diri sendiri wei.
Ko hado? wakakaka!!


ALHAMDULILLAH..
I'm 24th and i still hv a chance to celebrate ramadhan and eidulfitri.
With family and friends.
Sudah pukul 1 pg tapi aku tak sedar diri pergi update blog padahal esok aku kojo pagi.
Tak apa-apa lah. Rasa macam susah benor aku nak hapdate.


Takbir raya sudah kedengaran.
Rakan - rakan semua sibuk wassap, wechat, tweeting (tweeting pun hado?) dan bermacam-macam lagi la.
Tapi aku, tahun ni terpaksa kerja.
Tadi aku dah siap pack kuih raya, niat dihati nak agih-agihkan kpd rakan yg senasib dengan ku.



KONO KOJO HARI RAYO.
hahahahaha!!!



Aku untung la jugak boleh ulang alik dari kg.
Diaorang??
So aku share la mana yang patut.
Macam biasa ibu dan adik aku gigih buat persiapan raya.
Aku selalu terkecuali bilamana waktu aku bekerja.
Nasib baik ada ibu dan adik yg sangat memahami.
Walaupun aku berniat nk tolong sikit-sikit, lastly aku kroihhh kroihhh je.


Sudahlah, aku sendiri muak nak tapi pepanjang.


Aku cuma nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kpd semua yg mengenali diri ni.
Salah dan silap, mohon diampunkan.
Aku cuma manusia biasa yg terlebih gedikk ^^




lomang homemade mak den. torbaik!!


SEKIAN. Umur panjang i hapdate lg. Salam Aidilfitri kalian.





: terima kasih daun keladi,lain kali datang baca lagi :

copyright@budakijau.do not copy.