Tuesday, 19 March 2013

OPERATION.

Assalamualaikum..





Entry ni just schedule je. sebab hari ni aku kena operate. perasaan ni dah lama aku simpan. lama aku pendam. nervous, takut, risau semuanya ada kot ? tehee.. kata orang perkara terbaik korang boleh buat waktu hati gundah gulana macam aku sekarang, ialah berdoa ! =)





" berubah itu mungkin mudah, tapi mengekalkan perubahan itu adalah susah "




Sekarang aku selalu senyum. dengan dugaan dan diselang selikan sekali dengan kegembiraan. so seharusnya aku tak perlu la gundah gulana je. kata orang sekeliling aku, ini dugaan Tuhan sebab Allah sayang akan hambanya. Alhamdulillah, bila aku diduga macam ni, aku rasa ramai yang ambil berat. serius, sayu dan sebak hati ni kadang-kadang. :')




Tapi aku akan cuba untuk kuatkan diri walaupun hakikatnya aku ni manja sangat. bukan yang versi gediks gediks nak penampor tu. hehehe. tapi jenis yang takut sebab aku tak pernah rasa. aku tak pernah kena tahan wad, masuk air guna cucuk cucuk tu pun tak pernah. ni yang berdebar sangat ni. kihkih!










" Ya Allah, permudahkan urusanku, berikan aku kekuatan dan berkatilah hidup mereka yang telah membantuku selama aku susah atau senang. Amin.. "


I maybe in operation room right now. Wish me luck !





: terima kasih daun keladi,lain kali datang baca lagi :

4 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

semoga dipermudahkn hendaknya :)

AyueJean AJ said...

Semoga operation tu berjalan dengan lancar...
Get well soon... =D

Sayidah Nafisah Ruslan said...

fara sakit apa ni? moga semuanya berjalan dengan lancar :)

Lia Irdelia said...

moga semuanya dipermudahkan...

copyright@budakijau.do not copy.