Tuesday, 20 November 2012

NAK UPDATE.

Assalamualaikum..


Oii sangat kurang manis tajuk entry aku ni. kehkeh! Baru nak update ? huduh perangai ngko tau tak!
anyway tuan blog masih hidup lagi ni. sihat bertambah tembam dah pun. how's everybody ? 
omputih sikit. trademark i dah tu. harharhar..


Sabtu lepas berlangsungnya AIM yang ke 19. saya ? tengok pun tak, ni kan nak bercerita tentang AIM tersebut. tapi tarikh tu yang spesel sebenarnya.. kihkih! 17 november is my birthday and now i'm 22! spesel tak ? hahaha.


Tapi sayangnya pada tarikh tersebut saya bekerja, maka lupalah untuk menyambutnya. tengok tengok, alasan bangang pempuan ni bagi. hehe.. fikir punya fikir i decide nak sambut dengan family dan mr.sedud (my bf). insa' kalau masing-masing kelapangan la. so tarikh tunda even birthday i jatuh pada 17 november. sebab my abah pun jauh di kuantan, kami di sini (n.sembilan). 
setakat ni memang tak confirm tarikh dan kedatangan masing-masing lagi, lagi pun sambut birthday je pun. bukan sambut duit sejuta. =D




punya suka dapat beg dari adik kite. hehe! pelok tak lepas tau.. jangan jeles ;)




yang terharunya my ibu wish birthday awal-awal pagi lagi dah. siap berdoa lagi buat anak dara dia yang degil dan gedik terlebih ni. muehehe! also my abah dan puteri gayung (liltle sister) mr.sedud awal-awal dah bagi hadiah. kata dia tak pandai nak sorok hadiah. dia bagi kristal yang tulis kata kata romantis la. heh.. dan dia bagi something else. kecik but saya suka hadiah tu.






ni la natang kecik tu. korang teka la benda alah apa ni. hehe





can we stop update about my birthday a moment boleh ? kang ada makin menyampah dengan aku. bhaha!
ini mengenai my baby boy. momot kucing jantan kesayangan sy. suddently he's been missing a month ago. urm tak. lebih dari sebulan dah pun but it just me who not admit about it. sebab masih belum terima kehilangan momot sepenuhnya. well momot saya jumpa dan saya yang bela semampu saya. cuma mampu beri susu tepung beli dari kedai haiwan ah pek dan makanan kering serta basah jenama smart heart yang dibeli dari market terdekat je. nak lebih lebih saya tak mampu. tapi kenapa pencuri tu curi kucing saya ?
why ? tahu la momot tu bermata biru, berbulu putih dan lebat, but it doens't mean momot tak bertuan. kucing aku comel sebab tu ko curi kan ? kan ? kan ? haaa.. emosi i tau. sampai sekarang saya tetap tunggu momot balik ke rumah semula. hopely momot selamat, dan lincah macam selalu. sobbss sobss  T_T




u'll always in my mind momot.




sesiapa nampak momot inform saya tau. oh tentang hadiah mr.sedud tu, benda kecik tu pendrive je. hehe. tapi saya memerlukan pendrive yang baru. so dia belikan. rasa seronok pulak bila dapat hadiah yang memerlukan. kata mr.sedud dia belikan yang itu sebab saya guna vaio pink tapi takde warna pink cuma yang ada purple je. so purple pun boleh je. have a good day people!





: terima kasih daun keladi,lain kali datang baca lagi :

copyright@budakijau.do not copy.