Friday, 25 November 2011

TWILIGHT BREAKING DAWN.

Salam readers...


setiap kali entry nak ucap terima kasih boleh ?
tanda saya menghargai readers yang setia membaca entry saya.
so...  TERIMA KASIH SUDI MEMBACA ye  ^^


tak lupa terima kasih untuk mereka yg wish birthday saya ye.
terasa berucap macam pengetua sekolah pulak aii..
yaarrkksss ~


post scheduled je untuk entry kali ni.
sebenarnya baru pulang..
pulang dari menonton twilight breaking dawn.





yup saya peminat setia twilight.
seperti mengikuti cerita harry potter, pirates of caribean, dan mission impossible.
takkan ketinggalan punya.


disebabkan kerja lewat,
saya boleh tengok time midnight je.
jalan cerita ?


tak la banyak aksi pun.
dah namanya pun love story right ?
ini baru je part 1.
so takdelah suspen mana sangat.
nask cerita ni,
kasi gempak sikit untuk peminat twilight.
bella and edward finally getting married.
rumah tangga mana yang tak bergelora kan ?
so ada la masalah sedikit.
and bella preganant.


untunglah mr.sedut (mybf) pun peminat twilight.
ahh mamat jiwang tu, memang....
cerita cinta filipina pun dia layan.
dan tak sangka pulak kami minat drama yang sama.


kalau nak bercerita tentang love story kami,
ramai yang berak cair kang.
muahahaha ~



sekarang dah tak sabar giler nak tengok part 2 pulak.
dari lima bintang, saya bagi 4 setengah.
kerja ?
alhamdulillah.
saya happy bekerja even PENAT!!
hahaha...


paling penting,
saya BAHAGIA dengan hidup saya.
^^



nota jari    :     ending twilight HARUSLAH gempak kan ??


: terima kasih daun keladi,lain kali datang baca lagi :

18 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

tgk gak, walaupun rasanya agak hampeh, tapi ok le

;-)p

Ungu Violet said...

tak tengok agi..
dah lama tak tengok movie...huhu

hepi2 aje taw fara..:)

bukan retis said...

bile la nk g tgk ni..huhuh

Lea Isnawi said...

lea x berapa minat sgt dgn citer ni

heee

Saiazuan said...

4 bintang stengah je? hmm

kura said...

suka tgk twiligt yg dulu2 je sbb bnyk aksi. twilight skrg ni bnyk berciummm je. heh.

hyz said...

tak penah tgk citer ni.. huhu

cik Kartun said...

nie lagi jeles! waa..nak tng0k..smpai ati x ajak :(

syahirooAhmad said...

4 bintang? wahh rata2 kata cite ni best.. sy x pnh tengok lagi. ritu dapat yang download pun tak clear. subtitle pun bahasa skemA! .. nak tengok dari mula... siapa ada?

Fatin Mraz said...

wow dia dah tgk..
mm.. fara geng mana? jacob ke edward..

p/s:epi birthday.. ;)

Cik Ca'ah said...

tak tengok cter ni sebab protes jacob tak dapat bella. hahaha

yen(toka ziizokukuto) said...

bila tgk twilight,,ada samakan dgn mr sedut tak??hehehehheh

Paris Lipton said...

rmai yg ckp psl twilight nih....hurmmm

anamizu said...

sedut je dr link donlod yg ade..cik ana x pnh p tgk kt cinema pon..hehehe





luv,
cik ana

Lia Irdelia said...

waaaa...

nak tengok jugakkkk...

tehais said...

Teh ais tak ikot sgt cita tu. Tp entry ni buat cita tu macam best, nak donlod lah.hihi

Cik Yatt said...

caya tak yg sye tak prnh tngok cite nie..hehe

apik pehe said...

tak sabar jugak nak tengok citer ni

copyright@budakijau.do not copy.