Sunday, 6 November 2011

BABY PINK KEMBALI.

Salam readers..



agak-agak ternganga tak baca tajuk entry saya ?
kasi panjang sikit tajuk entry biar silent readers JADI MALAS nak kutuk entry blog aii.
yuhuuuu ~


ok, beginilah..
pertama sekali,
baby pink (my laptop) sudah pulih seperti sedia kala.
PULIH maknanya macam BARU DIBELI semalam woo...
tak tipu tau.


gambar, video, music all GONE.
hah... siap caps lock tuuu....
kena format 100% oleh sepupu my abah.
takpelah,
yang penting FREE OF CHARGES.
hehek!



secondly,
insa' saya akan bawa my baby pink (my laptop) ni ke rumah sewa saya.
duduk pun dekat putrajaya,
tipu la tiada wifi free kan ??
so isu SUNYI TANPA ENTRY sudah lapuk.
cuma nak update everyday mungkin la SUKAR..
sebab dah bekerja kan.
tapi tetap terharu sebab ada lagi blogger jenguk blog ni walaupun sunyi sahaja.



sekarang saya dirumah parents,
definetly ada wifi.
tapi esok sudah mula bekerja. sob3 ~
yang boleh saya buat cuma update entry TENGAH-TENGAH MALAM sahaja.
saya akan berkunjung ke blog rakan blogger yang lain jika ada lagi kesempatan.



oh by the way,
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA..
rendang, lemang, nasi himpit sudah tersedia dirumah.
kasihan ibu menyediakan kesemua juadah tanpa bantuan saya.
i love u ibuuuu...!!


saya balik kampung pun sudah LEWAT MALAM.
pulang bersama bandi (my oldest brother), mr.sedut (my bf) dan hidayahtul (my bestfriend).
mr.sedut pulang ke rembau,n.sembilan.
kampung halaman bonda beliau.
kami bertiga pulang ke jelebu, negeri sembilan.


hidup kembali normal.
pergi kerja mr.sedut (my bf) hantar,
balik kerja pun beliau jemput.
ahhhhh giler gedik!
tak berdikari ke ko fara hoiiii.......!


ok, ok, ok.
tahu la saya tak beberapa nak independent.
tapi nanti saya ingat la KOT jalan kat putrajaya ni.
boleh ?
hehek!







nota jari     :       first time rasa pulang ke kampung sendiri untuk beraya. kerja, kerja, kerja.
: terima kasih daun keladi,lain kali datang baca lagi :

26 comments:

Rara. said...

selamat hari raya aidiladha fara.

best la pegi keja ngan balik keja ada orang amik n anta :) kehkehkeh

Saiazuan said...

comelnye nama lappy kamu.. hehe :D

Selamat Hari Raya Aidiladha ;)

Tukang Karut said...

eh... dah kerja? kerja apa? hohoho... sibuk je nak tau kan...

bukan retis said...

weee!! da ok ! :D

selamat hari raya juga :)

onie said...

saya rindu awak! salam aidiladha ya :)

si robot comel said...

salam aidiladha kak :)

wah suka lah baby pink dah kembali.
haa kerja elok-elok tau.

sleeping_maniac90 said...

slmt hr rya aidil adha hehehehe

ctk said...

wahh...rindu kamuuu...

amboiiiii..pergi balik mr sedut amek..ceh!
pepOn selamat hari raya aidiladha fara :)

syahirooAhmad said...

dia dah mai dia dah mai.. habis la dunia blog kembali ceria.. :)

selamat hari raya juga geng.. :)

yen(toka ziizokukuto) said...

so sweet mr sedut,,heeee,,
selamat kembali ke dunia blog kak,,miss my green friend :)

Cik Yatt said...

rndu entry baru die.hheee

ILA HonEyBuNNy said...

wahhhh..patot la lama ja diam...ingat da xnak terjah blog ila..heheheh

salam aidiladha...;-)

ambooi3 dia..bahagia...;-)

aleen aiden said...

semua siap d copy ke external hard disk x sbelum anta bengkel aritu?heee

aleen aiden said...

semua siap d copy ke external hard disk x sbelum anta bengkel aritu?heee

Lia Irdelia said...

salam aidiladha..

kerja memang menuntut komitmen..
so, pandai2 bahagi masa..
sama la kita,
hanya tengah malam masa utk buka blog..

pe2 pun, happy blogging.. :)

sis92 said...

ha sudah kembali pun :P

salam aidiladha juga :)
happy blogging time :)

Cik Ca'ah said...

selamat hari raya aidiladha!
seronok tak kerja?
:)

cik Kartun said...

dah sehat bby nyew?? alhmdllah..
hehehe amboi2 jeles nye berjemput pegi balik..hehehe salam aidiladha dan slamat bekerja ^^,

Lea Isnawi said...

rindu sama fara!!!

rajin2 update blog taw taw

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat kembali Fara..
& Selamat Hari Raya Aidiladha.. ^_^

Azie Azman said...

selamat kembali berblogging fara :D

Azie Azman said...

selamat kembali berblogging fara :D

ekabukanmakcikkau. said...

woih hijau , kim salam baby pink kau kata kat dia aku cakap AWWWW dia paham ler tuh muahahahah

dill said...

Salam Aidiladha :)

dill.

bella luna said...

sempat lagi tak lau nak ucap selamat hari raya aidiladha skrg? hehe, congrats fara dah dpt kerja, untungla pergi dan balik berjemput,hehe

EyA edamanhatiku said...

mang lao keja susa nk fokus sgt ngan blog..eya pn sma coz keja kn

copyright@budakijau.do not copy.