Saturday, 22 October 2011

BERCUTI TANPA GAJI.

Salam readers.


pertama sekali berjuta maaf dari saya sebab diam tanpa berita.
i know no one akan rindu tapi rasanya silent readers rindu la kt aii ni.
ahaks!


ingin saya maklumkan baby pink (my laptop) sudah kritikal.
dengan dukacitanya pula saya terpaksa serahkan baby pink dekat mr.sedut. (my bf)
beliau sentiasa membantu dan memahami. sob3 ~
punca jadi kritikal dibiarkan hang oleh abang kandung sendiri.


serius  memang minta maaf sangat-sangat.
bukan cyber cafe tiada di kawasan saya,
cuma line internetnya macam haremm...
ini pun ambil masa 10minit semata-mata nak bukak google chrome.


dalam berita buruk, ada juga baiknya.
saya sudah mendapat pekerjaan.
yuhuu  ~~
takde la kerjanya bergosip je macam orang tu.
ahaks... terasa ke ??
siapa makan lemak dia la yang gemok...
hehek!


so secara rasminya saya mengumumkan blog ini akan sunyi selama......
err... not sure. a month maybe ?
berjuta maaf kepada mereka yang setia melawat blog ni.
nak mention kesemuanya banyak la pula.


dan tak lupa kepada silent readers..
saya tak hipokrit tau.
tapi saya nak sampaikan pesanan.
sila cakap serupa bikin ye..
face the fact.
kemukakan bukti, bukan hanya berkata-kata.


i'll be back in blogging.
saya takkan delete blog ini.
itu sudah PASTI.
sekali lagi, MAAF SAYA TAK BERKUNJUNG KE BLOG RAKAN-RAKAN BLOGER yang lain.


silent readers,
tolong jaga blog aii boleh ?
ahaks!!



nota jari   :   akan berdikari without my parents. rindunya pada blog, tapi sayang tak dapat melepaskan rindu pada rakan blogger. i'm sorry   =.=






: terima kasih daun keladi,lain kali datang baca lagi :

40 comments:

ctk said...

hukhuk..ala..mau pergi lagi ke..aku setia menunggu mu fara...haha

gudluck 4 ur jOb k..keje rajin2..rindu kamu neh...seronoknyer kamu dtg tegurr...weeeeeeeeee :DDDD

Ungu Violet said...

huhu...fara nak gi mane....sedey..

keje leklok taw...all da bez...hepi2 selalu..:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah dah dapat kerja..
keja elok2 ye..Take care & all the Best.. ^_^

bobiedanbad said...

tahniah dah bekerja, saya akan datang ke blog ini setiap kali ada entry baru

aleen aiden said...

ayat laptop dibiarkan hang oleh abg kandung sendiri tu memang xbley blah.keh3

jaga diri!

selamat bekerjaya ok.hee :)

Rara. said...

budak ijau, kau dah nak pegi kerja eh? kau takecare ya? aku akan selalu tunggu kau kembali hapdate cerita kau :D

Selamat berdikari kawan.


love,
rara.

sis92 said...

aiyoo rindu banget ni sama kamu hehe
:)
congrate dah dapat kerja :)

Saiazuan said...

yeahhhhh happy blogging :D

Fatin Mraz said...

thr u r.. lama sepi..

congrats ya! =}

jaga blog? tgk2 kan boleh laa.. will do.. bila start keje?? :)

ade2mama said...

gaji t jgn lupe blnje mkn kfc kt terminal 1 ye ehehehe..

kerje elok2..nty nk kawen kn eheh

Cik Yatt said...

wah da keje..penat kot..

blajar lgi best

cik mun said...

selamat bekerja^^

cik Kartun said...

lame tuu..moga2 ur bby cept sehat k..& slamat bekerja ^^,

nik rosmawati said...

tahniah..dah dapat keje yea

norh said...

selamat datang ke alam pekerjaan.. :)

Pocket said...

alaa comp rosak keeR?
dapat gaji first nanti simpan 600 utk buat beli Lappy baru :)

dalam tiga pat bulan buleh la beli tuu:)

bukan retis said...

alaaa..rindula aku cmni..hehe.
comeback early plezz.. :)

~SaL IjOu~ said...

take care!~

Asrul "iLham" Sany said...

selamat simpan duit

:D

cik sakdi said...

kerja?? ok blanje la.. nnt i datang N9 k. haha

amranaiman said...

latop rosak rupenye.. patut ilang :P

Mohd Izzar said...

selamat bekerja ehh...

Syakirah said...

congrats! kerja elok2 tau!

Fara E's said...

yelah , i jage , haha

sleeping_maniac90 said...

ok.. akn dijaga ngn baek..
bagai menatang mnyk y pnuh hehehehe...
gud luck ngn kje anda..

Lia Irdelia said...

oo.. dah kerja..
kerja leklok okerh..
sselamat bekerja..
ngeee.

Run Away said...

pssttt..kalau sakit gigi..ambik serbuk kopi letak kat gigi....petua tu..memang berkesan untuk sy...;d

si robot comel said...

patutlah lama menghilang,sobsob.

ni blog baru kita :(

syahirooAhmad said...

kami pasti merindui kau farah. hahahha..

EyA edamanhatiku said...

laa ptutla lma xtersua d mna2 kotak shout..sian lappy u..n congrats bb da dpat keja

Pais Mais said...

hoi keje ape!!

oranglidi said...

lame nye x apdet. haha.

xpa ak tolong jaga nin.

ORLANDO AHMAD said...

beli leptop baru je huhuhu

aleen aiden said...

kamu!cepat kembali ok?heheh

dill said...

patut la diam je.

dill.

Cik Ca'ah said...

congratz fara sbb dh dpt keje!
i'll miss u for sure :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

gudluck

milo said...

lorrr...milo dtg die plak menghilang..hehe..papepon, gudluck dear!!! :D

syafiqakarim said...

haha yeay!bole banje kite :p
haha huiyo.ada silent reader

ekabukanmakcikkau. said...

dah dapat keje? bagusss. keje leklok . . ni tak , nak menyemakkan kepala otak aku je hahahhaha

copyright@budakijau.do not copy.