Thursday, 22 September 2011

TEMPLATE DIGODAM ??

Salam semua.


tajuk gile propa.
macam lebih hot dari isu marsha london nafi telan 30 biji pil.
ok, ke laut ~


begini,
saya dengan tiba-tiba musykil.
malam-malam begini sudah jadi rutin la blogwalking ni.
singgah blog rakan blogger lain.
buat rakan dengan blogger lain.


tadi saya terpandangkan satu entry yg baru di update di satu blog ni.
ok, tajuknya  " khas untuk follower kotak bulat "



ok, ok. ayat takkk sama.
tp meaning lebih kurang je.
haha!
saya klik la sebab memang suka pergi blog header panda tu kan.
then yg keluar


" this blog is open to invited readers only "


sob3 ~
sedih pulak aii.
tapi sempat jugak baca a little bit tentang entry dekat " reading list "
reading list ni tempat kita baca update entry terbaru.



so ini kata-kata terakhir dari kota bulat


" ok, aku rasa macam dah nk meraung ni, tadi aku nak tukat template blog ni tp disebabkan kegatalan tangan aku ni menekan, aku dh tekan 'delete widget' masa ubah HTML kod.. senarai bloglist aku dh hila... "


dan disitulah terhentinya kata-kata beliau.
cehh dramatik tak ??



so i guess tuan blog tak delete aii kan ??
kan, kan, kan ??
hahahahah!



ada sesiapa dapat view blog kutak bulat tak ??
cuba klik sini
bukan tu sahaja.
ada jugak follower saya,
yg saya tak dapat view diaorang punya blog.

==  nama yg tertera hanyalah "farot"
==  cik messy

bukan apa,
diaorang still follow saya.
tak tegur kang kena herdik sombong.
pehh ayat "herdik" tak boleh blah.
rindu nak buat karangan 360 patah perkataan la.
ok, jangan sekeh kepala saya.



kebanyakan yg tak boleh view alasannya sama.

" this blog is open to invited readers only "

ok, saya hormat privasi anda.
tapi kalau saya tak singgah blog anda jgn la unfollow saya pulak.
sob3 ~
definetly la not my fault kan.
i won't left u behind.
i love all my follower.
cehh gambar berpimpin tangan.!





nota jari    :   mesti anda perasan tajuk entry dengan entry takde kena mengena kan ?






update terbaru entry ni     :     sudah dapat view blog kotak bulat dan cik messy. yey!!
: terima kasih daun keladi,lain kali datang baca lagi :

33 comments:

norh said...

be my friend, not my follower..he he he

cik sakdi said...

lah.. kadang2 terdelete benda lain naye oo. OK. pakai ni jela.xpayah tukar2 huhu

dill said...

setia membaca. asalkan ada entri baru. insyaallah :)

dill.

Heidi Shafiq said...

:)

Umie Artoqiemie said...

stress.. aku cuba memahami..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

selalu gak jd mcm ni..bila org Follow..kita nk follow dia blk tp kluar mcm ni..Xpe..hormat privasi dia.. ;)

Paris Lipton said...

hehe sian kb kan...
yg private blog tu nk mcmne...xdptlah nk jenguk org blik~

ORLANDO AHMAD said...

cian..

kura said...

haa tahu tak apa. kang tak singgah kata kita sombong tak mersa blogger. sekali dia yg privatekan. Eheh. emo. hahah

Tukang Karut said...

komen seperti dill... sekian...

Rara. said...

komen seperti tukang karut. muahahaha :)

bella luna said...

pernah gakz sebab main tekan2,pastu macam2 hilang,dah tak berani main2 tekan2 template,hehe

yen(toka ziizokukuto) said...

hahah bila baca-baca,,eh mana pasal godam ni,,,bace sampai abis tiba2 terbaca nota jari,,,oh faham...hehe

ctk said...

hahahaha...memang xder kena mengena ngan tjuk entri...


tp ct skong la kamooo...adew stgh tinggalkan link kt shout..tekan je xley masuk..iye2 je suoh follow balik..budk bru kot..huhuhu

iMBobo said...

kesian kb, tp die pandai btol edit template kan..

Azie Azman said...

betul fara..azie pun ade kena..
die ni dok mai blog azie 3 4 kali nak soh azie p blog die..
malangnya azie takleh pegi..huhu

Pocket said...

kalau dia terpadam bloglist dia,
kita buleh jer gi tegur tegur balik,
nak dapatkan link tu jer poon.

yang follow tapi bila gi,
'open for invited bloggers ... ' tu kan, tengah ada masaalah kot?
anon dok kacau ker...

mail or FB him/her to be invited again maybe?

AIEN NOT ALIEN said...

kadang2 terserempak dengan ayat2 macam tu...

undurkan diri, duduk diam2 & bersangka baik...mungkin dia tak sedar..hihi..

blogwalking sampai puasss.. huhu

WuMing said...

Tension loo kena mcm tuu

hafrawiey ozakawa said...

kasian!!!

sbr jer!!

p/s:done follow here.follow back taw
11

NOOR FATIN said...

sama la. sabar je la. nak buat mcm mana..

merahitujambu said...

biasa laa tu dh godek2

Ungu Violet said...

eh blog pun leh private kan gak ke...henggat fesbuk jek...huhu

sleeping_maniac90 said...

pna gak kne cm tuh. tp lme2 ok da..

budakijaupendek said...

norh : ehek! betul jugak tuuu...



cik sakdi : tulah. fara pun takut nak tukar-tukar sesuka hati.



dill : terima kasih :)



Heidi Shafiq : (:

budakijaupendek said...

Umie Artoqimie : terima kasih memahami :)



LiLy @ MumMyQiStInA : yep. hormat privasi. hehe



Paris Lipton : yep, tp dh dapat view balik blog beliau. hehe



ORLANDO AHMAD : sob3 ~ hehe

budakijaupendek said...

kura : haha. emo pulak dia. nah sugus satu.



Tukang Karut : haha. terima kasih singgah sini.



Rara : hahaha, kejam!



bella luna : sy lagi la tak berani. huhu

budakijaupendek said...

yen(toka ziizokukuto) : hehe, maaf. terpropa pulak.



ctk : betul tu. ramai yg terkena mcm tu. huhu



iMBobo : yup. sgt pandai. jeles... hehe



Azie Azman : tulah. tak tahu nak tegur mcm mana. huhu

budakijaupendek said...

Pocket : takpe, sudah boleh view pun skg. hehe



AIEN NOT ALIEN : ha.. betul. teruskan BW. :)



WuMing : jgn tension. minumlah livita! ehh... haha



hafrawiey ozakawa : done follow! :)

budakijaupendek said...

NOOR FATIN : sedang bersabar =)



merahitujambu : kesilapan teknikal kot.. huhu



Ungu Violet : boleh cik ungu. hehe

Run Away said...

wa...sy cukup hati2 nak ejas2...hik...takut tersilap...;d

ade2mama said...

layn jela budak ny eheehe..
sabar3 heeh

Fatin Mraz said...

n3 ini sgt real..realiti.. ;}
salam kenal.. n dah folo pun..

copyright@budakijau.do not copy.