Saturday, 3 September 2011

SEBULAN TETAP SEBULAN!

oh hye semua!
muka pura-pura happy ni.
padahal badan giler penat.
kalau ada mr.sedut sebelah mau je pura-pura pitam.
ok, memang gedik.


sudah ada blogger kembali aktif.
oh yeahh ~
saya pun sudah kembali menziarahi mereka.
mintak sana sini duit raya.
muahahaha..
sila la baling kuih raya kt muka aii..
aii nganga luas-luas ni.
entry raya harus ada lagi.
sebulan tetap sebulan ok!


siapa buat open house ??
tolong la heboh-hebohkan.
nk mai ni..
hihik!
esok my turn.
takde la propa sangat.
cuma sikit-sikit je.,
ajak rakan rapat.
sepupu sepapat.
dan today sudah buat sedikit prepration la.
fuuhhh.....
sangat penat!



bersama my niece.
ahh korean look betul budak nih!
hahaha



chute (my hamster)
pun nk beraya sama.
lastest pic.
ouuhh sungguh kandid!

: terima kasih daun keladi,lain kali datang baca lagi :

13 comments:

Tukang Karut said...

hoho... mai la sini... aku buat rumah open sebulan ni... mai la... ada kambing golek, kucing golek dan hamster golek!

bunbun said...

aghhh takde semangat nak raya la :(
bak sini sikit1 haha

Lea IsNaw! said...

x ajak lea pun :(

sleeping_maniac90 said...

rs cm nk gigit j hamster ko tuh.. comey!!!!!!!

alif haris said...

ahaa esok open house ?
rumah kt mana ?? nk bwk bala tentera serang ni hahaha

MissSyaz said...

hamster comel. budak korea tu pun comel. nak dwet ry..:P

budakijaupendek said...

Tukang Karut : noooo.. hamster dikecualikan! grr... haha



bunbun : nk pe tu. hehe



Lea IsNaw! : ops, meh la dtg lea. hehe. serdak kuih raya ade lagi ni :P



sleeping_maniac90 : jgn gigit. nanti chute balas balik. hehe



alif haris : rumah saya kt paris. dtglah :P



Miss Syaz : wawawa.. puji mcm nk duit raya je. haha

cik sakdi said...

peh kalu kucing aku nampak hamster tu fara,, mesti dia kejar giler2 hahahah selamat hari raye. ye sangat gedik bile nak wat2 pitam tu,haha

Azie Azman said...

haha..azie ingat azie sorang je 'bercuti' dari berblogging nih..hehe
nak mintak duit raya dekat sini jugakkk! ;P

zati embong said...

hihi,rumah jat rumah bujang.haha. bskut raya npn xde,sadis betul.haha

salam lebaran~

budakijaupendek said...

cik sakdi : sebab chute sangat tembam ea sakdi ? haha, tergedik sekali skala



Azie Azman : ehh budak besar takde duit raya. ngehehehe



zati embong : lor cepatnye habis semua. meriah raya ni. salam lebaran juge =)

ade2mama said...

asal hamstr ko xbrbju??
huhhuuh
pkai la bju melyu tok dye bwu la dye leyh rye:p

budakijaupendek said...

ade2mama : aww.. chute gegeurl lah...! haha

copyright@budakijau.do not copy.