Wednesday, 14 September 2011

CONTEST SAYA NAK BAGI MISS LYZEER SENTAP!!!

Salam readers.

peh tajuk entry dh tersentap kot.
tapi ini kan contest.
hahaha
so saya mahu join.


klik sini untuk join


small the pieces beb!
jangan join contest ni sebab saya tak nak ada saingan.
kahkahkah!


tuan blog memang cool..
saya tak perlu jadi follower,
tak perlu tag orang lain (blogger lain pun malas kot nk melayan saya)
but i still follow her sb dia cooooooooooll.............
hahahaha


ok, beliau cuma meminta agar saya menyentap beliau mengenai blog beliau.
so saya pun kaji selidik juga la blog beliau.


1st impression.

---- gelap,

for me takde masalah,
but nampak sangat miss lyzeer tak gegurls... aww... ~
bagi cerah sikit wokeh ??
ahh kalau nak kutuk orang, macam -macam la tak kena.
padahal blog sendiri gelap gulita. 
hahahaha


then tulisan kecik!!
hape nihh ??
saya tak nampak le...
contohi blog saya ni,
so please.. besarkan tulisan anda sedikit.
cehhhh.....



2nd impression

---  header tak menarik.

tak menarik disitu ialah,
besarkan lagi header.
dan tak mahu header gelap la.
sebab background blog dh gelap.
so header anda nampak sangat tak menyerlah.


3rd impression

---  describtion about profile.

kan kita perlu menulis serba sedikit tentang diri di profile kita right ?
so ur describtion sangat panjang bg saya.
ahaks!!
dan agak membosankan la..
simple it's better!   ^.^



4th impression

--- hadiah contest.

apa ni..
hadiah saguhati sangat murah!
ini tidak adil..
mahukan hadiah diUP banyak lagi.
i feel like i just gonna win  'hadiah saguhati' je.
that's why saya nak hadiah tu diUP kan.
hahahahaa



5th impression

---- live traffic feed

ahh tak perlu ni dalam blog.
mana yg guna wifi senang la nk view blog anda.
tp yg guna broadband,
merangkak nk view ur blog.
so pendapat saya,
widget ni boleh get lost!!
hahahaa
lagi pun alexa kan sudah ada diblog tu.
so what for live traffic ni ?
boleh jejak balik ke ?



6th impression

--- mana button "follow" ni ???

ok, lebih baik follower setia cik lyzeer diletakkan dibahagian atas.
mudah readers yg singgah untuk follow blog miss.
ni nk scroll ke bawah la.
ishh... malas...!




so that's it.
fuuhhhh... rasa puas saya mengkritik blog feymes ni.
hahahhaha
tak sedar diri punye blog cikai!!
but it's ok.
contest ni fun.
dan sangat mudah.



nota jari   :    nak minta maaf dengan miss lyzerr andai terOVER. hihik!



: terima kasih daun keladi,lain kali datang baca lagi :

21 comments:

Lea Isnawi said...

mahu terjah sekarang!

gud luck fara :)

Tukang Karut said...

aku nak kau menyentapkan aku punya blog bolehkah? hohoho...

hyz said...

gud luck...

tonaH iS herE said...

wah tersentap belaiu dgn blog beliau~

iMBobo said...

agak sentap ni haha..tp ok lah, nama contest pun sentap kan? :)

budakijaupendek said...

Lea IsNaW! : kihkih! wokeh lea. thank u...



Tukang Karut : boleh... buat la contest. haha, hadiahnya myvi baru. deal ?? ^.^



hyz : thanks kamuu =)

budakijaupendek said...

tonah iS Here : it just a contest dear =)



iMBobo : yup. hehe, bersungguh-sungguh mencari keburukan blog beliau. hahaha

Tukang Karut said...

ok deal... esok aku cari pamphlet MyVi aku bagi kat kau free of charge! hoho

syahirooAhmad said...

mak ai..
dan hang adalah pengkritik yang fames!

Ungu Violet said...

adeh...menyentap...haha

miratun madihah said...

memang tersentap. haha

budakijaupendek said...

Tukang Karut : ahh hentikan dusta mu itu..!



syahirooAhmad : terima kasih atas pujian itu! kihkih..



Ungu Violet : agak-agak saya menang tak dgn menyentap ni ? hehe



miratun madihah : yuhuu... so saya akan menang ke hape ??

ctk said...

hahaha...kaw2 punye...mOga menang ye...

Mohd Izzar said...

nice. gudluck~

Umie Artoqiemie said...

tulisan blog aku pong kecik muehehehehe..

Run Away said...

god luck...;d

Run Away said...

god luck...;d

budakijaupendek said...

ctk : thanks. hehe



Mohd Izzar : terima kasih! =)



Umie Artoqimie : buat la contest sebegini. nk join! hehehehe




Run Away : terima kasih atas dua kali 'good luck' anda. moga sy berjaya. haha

miss lyzeer said...

baru sempat nk check penyertaan..dh ramai yg komen kat sini..hehe

sentapan yg bagus, i like..hehe

good luck ye( nuffnang kt tgh blog tu cam ganggu miss nk baca entry kamu lah..nanti remove erk..senang nk adili balik =)

miss lyzeer said...

baru sempat nk check penyertaan..dh ramai yg komen kat sini..hehe

sentapan yg bagus, i like..hehe

good luck ye( nuffnang kt tgh blog tu cam ganggu miss nk baca entry kamu lah..nanti remove erk..senang nk adili balik =)

miss lyzeer said...

see my blog asap...

http://misslyzeer.blogspot.com

copyright@budakijau.do not copy.