Wednesday, 17 August 2011

SEGMEN KREATIF BERSAMA BUDAK_BERTOPENG



kali pertama join contest. join sebab telah ditag oleh cik seri manja yg sudi mentag budak comei ni.
ehh tak tipu, dia tulis kt post dia " budak comei yg ditag budak ijau "
tiba-tiba kembang semuanya. kahkahkah!
manusia yg bertanggungjawab menganjurkan contest ni mestilah cik bertopeng kita.
saya pun baru follow beliau.
so cik bertopeng, saya tak kreatif. muahahaha ~
ini je yg terlintas dibenak fikiranku ini. heee... ^_^


NAMA KARYA : circle of no life. muahahahahaha!
CERITA DISEBALIK HASIL CIPTAAN SAYA : ahh ceritanya mudah dan senang. idea takde, so copy je . mudah. kuang3!

SIAPA SAYA MAHU TAG?
 emm nak tag puan nurul hanis :)


: terima kasih daun keladi,lain kali datang baca lagi :

6 comments:

nuRuL haNis said...

Salam, hei...anis di tag ye? Hehe. Dah siap dah, meh baca entry anis. Anis tag yang lain juga. Betul ke tak anis buat ni? hehe...

budakijaupendek said...

nuRuL haNis : nanti saya skodeng blog anda. ntah la, saya pun main buat je. haha!

nuRuL haNis said...

hehe...=)

merahitujambu said...

good luck dear

AnaAnis.MUsliMah said...

hye!^^..TQ for joining my segmen..^^,kreatif2x..idea menarik..b kreatif selalu yep..tQ again ^^

AnaAnis.MUsliMah said...

Peserta Segmen..jom terjah ini..^^

http://anisasniza.blogspot.com/2011/08/operasi-melawatdanchecking.html

copyright@budakijau.do not copy.