Monday, 15 August 2011

FINALLY, IFTAR WITH MR.SEDUT ^_^

For those yg tidak pernah dengar mengenai Mr.sedut atau mengetahui apa-apa tentang beliau,

Mr.sedut : my pasangan.

hahaha! 
dh kenal dh ? ececeh.. jangan majok-majok (merajuk) cmni.
muka mesti senyum, baru manis! hee..
so hari ini, 
setelah penat membantu ibu menyediakan kuih raya (penat ke?),
saya pergilah bersuka ria. menggembirakan hati.
pepatah mengatakan, sambil menyelam minum air.
so mari la kita menggunakan pepatah zaman berzaman tu. 
dh alang-alang nk hantar adik ke asrama, saya ambil kesempatan untuk berbuka dengan mr.sedut.
tapi biasalah, tak elok berdua-duaan.
saya punggah (bawak) bersama kawan saya yg memang jenis tak judge book from it's cover la.
on the way ke seremban, beliau meluahkan apa yg terpendam.



shiela  :  fara, aku tengok ko sekarang dh tak curang la.
fara    :  hoish.. apa maksud tu ? haha, dalam tu wei.
shiela :  takdelah, dulu ko ada balak pun, ko sibuk cerita tentang lelaki lain. dengan sedut tak pulak ko yek?
fara    : yek ? tak perasaan pulak aku. wa.. perasan ko ye ?
shiela  : ala, apa tak perasannya. ko pernah pasang empat lagi. kan ?
fara    : ishh ko.. susi dengar kn tak elok. haha! apa ni, kisah tu entah betul ke entah tidak.
shiela  : yolah tu. =.=



kadang-kadang terpaksa terima orang tersayang sound macam tu kn ?

telan pahit-pahit ye shiela. haha!
ishh2... saya budak baik. percaya lah  ^__^
and here are them


from the left my lil sis,kiela, my frend shiela and her sporting cousin, susi :)



plan asal my lil sis tak boleh outing,
tapi entah macam mana dia merengek dekat guard tu sampaikan guard tu bg dia outing tanpa baju rasmi sekolah.
mybe bagi kelonggaran sikit sebab dh hampir sangat dengan waktu berbuka puasa.
so ni la muka happy sebab bertambah jumlah yg memekak je dekat domino piza tu time nk berbuka tadi.
saya tiba-tiba mengidam nk piza, so mr.sedut bawak kan la.
yg pandai bijak pulak, kami tak booking pun meja dulu. haha!
pizza hut penuh, kami beralih ke domino piza and guess what ?
for me domino piza lagi best! lagi ummmppphh kata orang.
walau kami makan atas kotak piza je pun, kami tetap berpuas hati.
so pizza hut, you just loose your loyalty customer. ngagagaga!
selepas kekenyangan, kami sempat jugak singgah fun fair.
ahhh sila la jangan anggap kami kebudak-budakkan tp katakanlah kami memang kebudak-budakkan. hahaha!
mr.sedut pun join. mamat tu dh 24 this year, buat muka selamba join kami.
saya still 21 ok. tak cukup tua. kihkihkih!



bismillah :)






ignorekan tangan yg tak sabar sangat nk makan tuh! hihik


tangan depan ni tangan mr.sedut. diaorang makan memang
laju! pehh =.=


funfair kejap. bluurr erk?



ehh gelap pulak?? kejap ek.




video


hahahaha... hampeh!
takde la, saja-saja je upload.
muka dua-dua cover gila, sekali record daa.. aiyama ~
ɛнн!! ғσℓℓσωɛяƨ ƨαʏα αиɢκα 111. αи∂α вɛятʋαн ʏɛ ƨαʏαиακнιвʋяαи. тнαиκƨ ғσℓℓσω вαℓικ 

: terima kasih daun keladi,lain kali datang baca lagi :

15 comments:

sleeping_maniac90 said...

pegi mkn pizza xajk pn hahahhaa

budakijaupendek said...

sleeping_maniac90 : ehh boleh je andai kata kamu sudi nk belanja sy. =D

ade2mama said...

wuuuuuuhoyeiiiiiii...naseb bek la bulan pose//law x..skrg aku gy blli pizza:p..

selera besra ye? uhuhuh..

*jgn pasng byk2 xelok..law kawen byk2 xpew uhuhu

Lea IsNaw! said...

amboi siap pasang 4 tu

budakijaupendek said...

ade2mama : lama tak makan piza erk? hehe. ish2.. kisah tu tak benar. huhu.


Lea IsNaW! : pasang spare part takpe. tp dulu la! =D

Cik Ca'ah said...

domino's sedap,ca'ah suka domino's compared to pizza hut.
okey,dah start mengidam domino's
huwaaaaaa
fara nak pizza!!!!!!!!!!

budakijaupendek said...

Cik Ca'ah : kihkihkih, lambatnya mintak. kalo semlam mintak boleh la bg, kalo mintak sekarang dh dibuang pun dari perut ni. haha apa la ca'ah ni.

Ungu Violet said...

dah lama x makan pizza...penah skali dulu mkn domino's ...mmg cedap..huhu

Far8 budak baik said...

telan jelahhh eh katak hijau wehh..
kot kot..mendalam tu soalan dy kat kau..aku pun tak paham
hahahahahaaha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

pizza dominos lg sedap dr pizza hut kan..dh lama x mkn pizza ni..

budakijaupendek said...

Ungu Violet : memang sedap! =)





Far8 budak baik : haha, ape yg ko faham?? baju raya warna pink! kahkahkah!






LiLy @ MumMyQiStInA : yer, sangat setuju. esok berbuka pizzalah gamaknye. heee.. =D

L said...

teringin nyaaa.=)

sy syg awak.?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

budakijaupendek said...

L : syg sape tu ? hihik!

nuRuL haNis said...

Hehe..buka puasa cari pizza... anis belum pernah lagi. Biasa lidah nak nasi gak.

Sedap ek dominos? Tak pernah try. Biasa g pizza hut je...

budakijaupendek said...

nuRuL haNis : best! hehe, lebih sedap dari pizza hut.

copyright@budakijau.do not copy.