Tuesday, 19 July 2011

SALAH SIAPA??

Salam selasa.hye semua.
semalam tidur awal sikit.pukul 2.30pg.awal kn?
bangun je pg,sy tak on laptop.
turun bawah,kemas dapur..ibu suka pergi kebun,kebun dia katakan..nk jenguk tiap2 hari.
so teletubies yg dh bangun lewat ni ditugaskan mengemas dapur dan masak nasi.
selepas membantu ibu memasak,sy naik la bilik semula.
konon nk dengar lagu je.time ni tak best blogging,kepala takde idea lg.hehe
so on laptop..mula2 tengok video time sambutan hari kejadian sy yg ke 20 tahun lepas.
ak..sunyi je? sy agak video tu memang takde sound sb record pn guna camera digital je.
beralih pula ke satu lg video.video koleksi kucing2.hee...suka record kucing belakang rumah ni.
tapi takde sound jugak.haishhh..!
sy bukak lagu,tak dengar jugak.
kenapo ko laptop?
baru2 ni pun laptop baru je lg rosak.sebab?? err adik yg guna that time.tp tak salahkan dia.
akibat?? abah la yg tanggung..ngagagaga ~
sekarang dh elok tapi tiba2 hari ni buat hal.
ko jangan laptop,hempas atas bantal karang..haa...
sy pn jadi la sepert tikus mengorek labu. <==  ayat sebelah tak betul.abaikan.
cek sound,ok je.volume dh 100 ni.confirm.haha.
dh start ketuk2 keypad,sekeh2 laptop ni sikit.
kedengaran la sedikit bunyi.tapi tak kuat.
musykil sangat2 dh pun.tiba2 sy terpandangkan benda yg kecik molek ni.


ini kejadahnye yg buat sy tak dengar sound takdi erkkkk???



yup..inilah dia.tersemat di laptop ni.

ermm..nak salahkan siapa ek??
semalam yg shutdown laptop me... M.E..
boleh tak nk marahkan earphone yg kecik molek tu?
sb hati geram ni,tercari2 puncanya.salah siapa laptop ni tak berbunyi,rupanya salah f_r_.

*kenapa sy begini.huuu..bengap sangatkah sy??

: terima kasih daun keladi,lain kali datang baca lagi :

2 comments:

Mama'cfa♥ said...

erkk teletbbie ijau la yg slh.. hikhi.. uat lawak je

budakijaupendek said...

tulah..sikit pn tak sedar.
kesian sy..mata dh bulat,tp tak nampak pulak earphone tu :)

copyright@budakijau.do not copy.